BELLA ROMA MARKNESSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1235 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Roma Marknesse. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 0:33 Prima
17 feb 2024 om 19:23 Top snel en lekker
4 feb 2024 om 23:45 Top!
28 jan 2024 om 22:49 Top waren snel aan de deur top ervaring zoals altijd
21 jan 2024 om 21:53 Pizza was ruim belegd,heerlijk Turkse pizza prima
18 jan 2024 om 18:46 Helaas was de pizza Estate veel te zout. De andere pizza was goed. Ze waren goed op temperatuur, terwijl we wel verder weg wonen.
7 jan 2024 om 19:39 Alles was lekker warm
5 jan 2024 om 8:15 alles was oke
1 jan 2024 om 20:22 Bestelling geplaats vandaag om half 5 voor bezorging om 18 uur. 18.30 nog niets, gebeld, we zijn onderweg......19 uur nog niets nogmaals gebeld , we zijn onderweg. Pas om 19.20 bezorgd. Anders nooit problemen , dit keer zwaar waardeloos
30 dec 2023 om 19:34 Eten was goed, alleen jammer dat je per gerecht 50 cent voor plastic moet betalen. Gemiste kans Bella roma
28 dec 2023 om 12:13 Over het algemeen lekker eten bij Bella Roma en super bezorging. Helaas waren ze dit keer de sla bij mijn kapsalon vergeten en de vorige keer had ik een biefstuk zo taai dat er geen mes door kwam.. Helaas moeten weggooien. Jammer zo 2 x achterelkaar.
2 dec 2023 om 13:40 Ik dacht dat het niet beter kon. Het is altijd zo goed! Maar nu was het nog beter!